Hold

Nybegyndere

For dig som ikke har prøvet pilates før. Grundprincipperne gennemgås og indlæres. Timen består af teori, opvarmning, træning, samt afspænding. I løbet af timen kan der inddrages div små redskaber, så som bolde og elastikker. Der er op til 7 deltager på holdet.

Let øvede/øvede

For dig som tidligere har prøvet pilates og har styr på grundprincipperne. Grundprincipperne repeteres. Der gennemgås flere øvelser end på begynder niveau. Der kan inddrages div. små redskaber så som elastikker og bolde. Timen består af opvarmning, træning samt afspænding. Der er op til 7 deltager på holdet.

Hensygentagende hold (oprettes efter behov)

For dig som har en skade i kroppen eller som ønsker en intensiv indlæring af pilates. Der tages hensyn til div skader og man modtager et individuel træningsprg. Inden undervisningsforløbet starter, modtager man 1 times undersøgelse/undervisning. For at forløbet bliver skræddersyet til den enkelte. Der er kun op til 5 på holdet.

Reformer

Træning i reformeren er både for nybegynder samt erfarne Pilates udøver. Det er dog en forudsætning at man har styr på grund principperne, inden man opstarter træning med reformerne.

Der er ikke faste hold for reformer, men ring og book en tid der passer dig.

Holdtider og undervisere

Mandag

Begyndere 16:00-17:15. Øvede 17.30-18.45. Marlene Pryds

Tirsdag

Let øvede 17:00-18:15. Let øvede 18:30-19:45. Marlene Pryds

Luk menu